
Menú del dia
De 13:00 a 16:00h
Primers
Amanida de tomàquet amb ceba de figueres al cop de puny i sardina fumada
Amanida de l’hort
Crema freda de pastanaga amb gingebre i llet de coco
Tagliatelle amb crema de formatges i nous
Carpaccio de carbassó amb tomàquet confitat i encenalls de parmesà
Carpaccio de bou a l'oli de farigola i manxego (suplement de 2,50€) (conté ou)
Carpaccio de tonyina amb vinagreta japonesa (suplement 3,50€)
Segons
Timbal de pollastre amb crema de xampinyons
Filet de porc a la planxa amb parmentier i salsa teriyaki
Bacallà a baixa temperatura amb all i oli de nyores gratinat i puré d’espinacs
Hamburguesa vegetal amb verduretes i patates al forn
Magret d'ànec a la planxa amb salsa d'oporto (supl. 5€)
Entrecot de vaca a la planxa amb patates al forn (supl. 7€)
Confit d’ànec amb salsa de fruites vermelles i patates al forn (supl. 5€)
25.00€
S'inclouen les postres, pa i beguda.
Altres opcions
Menú d'un plat
Tria un plat entre primers i segons
17,70 €