top of page
La nostra carta de vins

Menú del dia

De 13:00 a 16:00h



Primers




Amanida amb pollastre, crostons, formatge i salsa cèsar

Sense gluten


Amanida de l’hort

Sense gluten
Vegan


Crema tèbia de carbassó i porros amb mascarpone i oli de menta

Sense gluten
Vegetarià


Gnocchis amb salsa d’espinacs i gorgonzola



Timbal de pebrot amb bacallà esqueixat i olivada

Sense gluten


Carpaccio de bou a l'oli de farigola i manxego (suplement de 2,50€) (conté ou)

Sense gluten


Carpaccio de tonyina amb vinagreta japonesa (suplement 3,50€)




Segons




Vacio de vedella a la planxa, bimis saltejats i salsa romesco

Sense gluten


Costelles de porc al forn amb salsa de poma i cava

Sense gluten


Tataki de tonyina vermella amb maionesa wasabi

Sense gluten


Hamburguesa vegetal amb verduretes i patates al forn

Vegetarià


Magret d'ànec a la planxa amb salsa d'oporto (supl. 5€)

Sense gluten


Confit d'ànec amb salsa de fruits vermells i patates al forn (supl. 5€)

Sense gluten


Entrecot de vaca a la planxa amb patates al forn (supl. 7€)

Sense gluten



17.00€

S'inclouen les postres, pa i beguda.





Altres opcions




Menú d'un plat

Tria un plat entre primers i segons

11,60 €



Combinat vegetarià

Només disponible entre setmana

13,70 €


bottom of page