
Menú del dia
De 13:00 a 16:00h
Primers
Amanida amb pollastre, crostons, formatge i salsa cèsar
Amanida de l’hort
Crema tèbia de carbassó i porros amb mascarpone i oli de menta
Gnocchis amb salsa d’espinacs i gorgonzola
Timbal de pebrot amb bacallà esqueixat i olivada
Carpaccio de bou a l'oli de farigola i manxego (suplement de 2,50€) (conté ou)
Carpaccio de tonyina amb vinagreta japonesa (suplement 3,50€)
Segons
Vacio de vedella a la planxa, bimis saltejats i salsa romesco
Costelles de porc al forn amb salsa de poma i cava
Tataki de tonyina vermella amb maionesa wasabi
Hamburguesa vegetal amb verduretes i patates al forn
Magret d'ànec a la planxa amb salsa d'oporto (supl. 5€)
Confit d'ànec amb salsa de fruits vermells i patates al forn (supl. 5€)
Entrecot de vaca a la planxa amb patates al forn (supl. 7€)
17.00€
S'inclouen les postres, pa i beguda.
Altres opcions
Menú d'un plat
Tria un plat entre primers i segons
11,60 €
Combinat vegetarià
Només disponible entre setmana
13,70 €