
Menú del dia
De 13:00 a 16:00h
Primers
Amanida amb mató, magrana , pernil i pesto de espinacs
Amanida de l’hort
Vichyssoise
Espaguetis a la bolonyesa
Llenties estofades
Carpaccio de bou a l'oli de farigola i manxego (suplement de 2,50€) (conté ou)
Carpaccio de tonyina amb vinagreta japonesa (suplement 3,50€)
Segons
Pit de pollastre a la planxa amb salsa de formatges
Platet de mandonguilles a la crema de mostassa
Filet de llobarro al forn amb all i julivert
Timbal de verdures amb bolonyesa vegana
Bistec de vedella a la planxa amb patates al forn
Magret d’ànec a la planxa amb salsa d'oporto (supl. 5€)
Entrecot de vaca a la planxa amb patates al forn (supl. 7€)
17.00€
S'inclouen les postres, pa i beguda.
Altres opcions
Menú d'un plat
Tria un plat entre primers i segons
11,60 €
Combinat vegetarià
Només disponible entre setmana
13,70 €
