top of page

Menú del dia

De 13:00 a 16:00h


Primers




Amanida amb mató, pernil cruixent, fruita seca i vinagreta de mòdena

Sense gluten


Amanida de l’hort

Sense gluten
Vegan


Crema de pastanaga, llet de coco i cúrcuma

Sense gluten
Vegetarià


Espaguetis a la carbonara



Timbal de verdures amb bolonyesa vegana i olivada

Sense gluten


Carpaccio de bou a l'oli de farigola i manxego (suplement de 2,50€) (conté ou)

Sense gluten


Carpaccio de tonyina amb vinagreta japonesa (suplement 3,50€)


Segons




Flamenquins de pollastre amb salsa de formatge i pebre



Mandonguilles amb patates i salsa d’ametlles



Filet de llobarro fresc a la beurre blanc

Sense gluten


Bistec de vedella a la planxa amb patates al forn

Sense gluten


Hamburguesa vegetal amb verdures i patates al forn

Vegetarià


Magret d'ànec a la planxa amb salsa d'oporto (supl. 5€)

Sense gluten


Entrecot de vaca a la planxa amb patates al forn (supl. 7€)

Sense gluten

17.00€

S'inclouen les postres o cafè, pa i beguda.



Altres opcions




Menú d'un plat

Tria un plat entre primers i segons

11,60 €

bottom of page