
Menú del dia
De 13:00 a 16:00h
Primers
Amanida amb préssec, formatge fresc, fruits secs i vinagreta de módena
Amanida de l’hort
Crema freda de carbassó i alfàbrega
Espaguetis a la carbonara
Empedrat de mongeta blanca i bacallà
Arròs amb gamba i sípia
Carpaccio de bou a l'oli de farigola i manxego (suplement de 2,50€) (conté ou)
Carpaccio de tonyina amb vinagreta japonesa (suplement 3,50€)
Segons
Galta guisada al vi negre
Galta guisada al vi negre
Salmó a la taronja amb espàrrecs
Hamburguesa vegetal amb verduretes i patates al forn
Bistec de vedella a la planxa
Secret ibèric amb salsa de manxego i pimentón de la vera (supl. 5€)
Magret d’ànec a la planxa amb salsa de fruits vermells (supl. 5€)
Entrecot de vaca a la planxa amb patates al forn (supl. 7€)
17.00
S'inclouen les postres o cafè, pa i beguda.
Altres opcions
Menú d'un plat
Tria un plat entre primers i segons
11,60 €
Combinat vegetarià
Només disponible entre setmana
13,70 €