top of page
La nostra carta de vins

Menú del dia

De 13:00 a 16:00h



Primers




Amanida de tomàquet amb ceba de figueres al cop de puny i sardina fumada

Sense gluten


Amanida de l’hort

Sense gluten
Vegan


Crema freda de pastanaga amb gingebre i llet de coco

Vegan


Tagliatelle amb crema de formatges i nous



Carpaccio de carbassó amb tomàquet confitat i encenalls de parmesà

Sense gluten


Carpaccio de bou a l'oli de farigola i manxego (suplement de 2,50€) (conté ou)

Sense gluten


Carpaccio de tonyina amb vinagreta japonesa (suplement 3,50€)




Segons




Timbal de pollastre amb crema de xampinyons

Sense gluten


Filet de porc a la planxa amb parmentier i salsa teriyaki



Bacallà a baixa temperatura amb all i oli de nyores gratinat i puré d’espinacs

Sense gluten


Hamburguesa vegetal amb verduretes i patates al forn

Vegetarià


Magret d'ànec a la planxa amb salsa d'oporto (supl. 5€)

Sense gluten


Entrecot de vaca a la planxa amb patates al forn (supl. 7€)

Sense gluten


Confit d’ànec amb salsa de fruites vermelles i patates al forn (supl. 5€)

Sense gluten



25.00€

S'inclouen les postres, pa i beguda.





Altres opcions




Menú d'un plat

Tria un plat entre primers i segons

17,70 €


bottom of page